1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Сезонно намаление на култиваторите за слята обработка на Раломекс АД

Сезонно намаление на култиваторите за слята обработка на Раломекс АД

Клиентите ще се възползват от преференцията и по време на БАТА АГРО 2013

Фирма Раломекс, един от известните български производители на почвообработващата техника, е подготвила специално сезонно намаление на култиваторите за слята обработка от 4,2 м до 12 м. То ще важи и по време на изложението БАТА АГРО 2013 в Стара Загора. Култиваторите са предназначени за късно есенно и ранно пролетно дълбоко разрохкване и слято култивиране на угарите и за предсеитбено култивиране. Тези почвообработващи машини са здрави, стабилни, с малка транспортна ширина, широкозахватните са без сцепка, удобни са за обслужване с допустима голяма транспортна скорост и работна ширина от 2 до 12 метра.

Преминаването от работно в транспортно положение се извършва само от тракториста и с помощта на хидравликата на трактора за 1-2 минути. Култиваторите могат да се комбинират със зъбни брани, ротори, подравнителни дъски по желание на клиента. Култиваторите са навесни и прикачни и са собствена конструкция на Раломекс АД. Те са съобразени с всички климатични и агротехнически условия за България.

По време на изложението БАТА АГРО в Стара Загора Раломекс АД ще представи богата гама машини от своето продуктово портфолио, в които са внедрени последни технически решения от инженерите на дружеството.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.