Сезонно намаление на култиваторите за слята обработка на Раломекс АД

Клиентите ще се възползват от преференцията и по време на БАТА АГРО 2013

Фирма Раломекс, един от известните български производители на почвообработващата техника, е подготвила специално сезонно намаление на култиваторите за слята обработка от 4,2 м до 12 м. То ще важи и по време на изложението БАТА АГРО 2013 в Стара Загора. Култиваторите са предназначени за късно есенно и ранно пролетно дълбоко разрохкване и слято култивиране на угарите и за предсеитбено култивиране. Тези почвообработващи машини са здрави, стабилни, с малка транспортна ширина, широкозахватните са без сцепка, удобни са за обслужване с допустима голяма транспортна скорост и работна ширина от 2 до 12 метра.

Преминаването от работно в транспортно положение се извършва само от тракториста и с помощта на хидравликата на трактора за 1-2 минути. Култиваторите могат да се комбинират със зъбни брани, ротори, подравнителни дъски по желание на клиента. Култиваторите са навесни и прикачни и са собствена конструкция на Раломекс АД. Те са съобразени с всички климатични и агротехнически условия за България.

По време на изложението БАТА АГРО в Стара Загора Раломекс АД ще представи богата гама машини от своето продуктово портфолио, в които са внедрени последни технически решения от инженерите на дружеството.