1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Ще стане ли Lamborghini CV.80 специализиран Трактор на годината 2015

Ще стане ли Lamborghini CV.80 специализиран Трактор на годината 2015

Машината е снабдена с 3-цилиндров двигател SDF с мощност 82 к.с.

Lamborghini CV.80 е снабден с 3-цилиндров двигател SDF с мощност 82 к.с., отговарящ на нормите Euro III за работа на трудни терени без компромис по отношение комфорта на оператора. Всеки цилиндър на двигателя работи с впръскваща под високо налягане помпа - 1400 бара. Това гарантира доставка на висока горивна ефективност, управлявана от ECU (Engine Control Unit) с цел оптимизиране на работата и разхода на гориво. С натискане на един бутон можете да запаметите дадена скорост на двигателя, които ECU ще запази постоянна във всички работни и товарни условия, като по този начин спомага продуктивността на работата непрекъснато.

Тези машини са лесни за поддръжка: от една страна, лесно повдигащият се капак ви дава незабавен достъп до двигателя и радиаторите. Последните са снабдени с плъзгащ се екран, за да ги защити от прах и други видове отпадъци, да се намалят усилията по поддръжката дори още повече.

Всички точки за поддръжка на двигателя са разположени на лесно достъпно място, до дясната страна, докато бутоните на волана са оборудвани с регулиращ се механизъм, което премахва необходимостта от периодична проверка и поправка.

Гласувайте за своя фаворит в анкетата на AGRO.BG за Трактор на годината 2015. Представителят от България, който е член на конкурсното жури, ще вземе под внимание вашите предпочитания.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.