1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. SIMA 2022: големите компании потвърждават присъствието си

SIMA 2022: големите компании потвърждават присъствието си

Изложението ще се проведе от 6 до 10 ноември 2022 г. в Париж

Осем месеца до стартирането си (от 6 до 10 ноември 2022 г. в Paris Nord Villepinte), SIMA отново доказа своята атрактивност. Наистина присъстват най-големите имена в селскостопанската техника и повече от 70% от изложбената площ на изложението вече е продадена. За своята 100-на година SIMA обещава повече от всякога да бъде събитието, което не може да се пропусне за сектора на селскостопанската техника.
 
Много големи компании вече потвърдиха присъствието си на изложението, като например: AMAZONE, BERTHOUD, CLAAS, CNH INDUSTRIAL, DANGREVILLE, GROUPE HARDI, HOLMER, HORSH, JEANTIL, JOHN DEERE, KRONE, KUHN, LEMKEN, MASCHIO GASPARDO, M-XTEND , MANITOU, MERLO, ROLLAND, ROPA, SAMSON, SULKY, TECNOMA, WEIDEMANN.
В допълнение, много световни лидери потвърдиха завръщането си на изложението като: AGROWIN, BOUCHARD, GREGOIRE BESSON както и TYM. 
И накрая, изложението е регистрирало повече от 77 нови изложители до момента, включително 19 в сектора на новите технологии, 26 в части и компоненти и 20 в сектора на машините.
 
SIMA, ВИТРИНА НА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ И НОВОВЪВЕДЕНИЯ

С това богато и изчерпателно предложение SIMA ясно показва своите амбиции и мисия:
Разкриване на решенията и технологиите, посветени на развитието на устойчиво и ефективно земеделие, в сърцето на водещата селскостопанска сила в Европа“. Това ново позициониране и неговата преработена номенклатура позволяват на посетителите да се предлага все по-пълно предложение и да се представят всички решения, за да се отговори по-добре на нуждите на днешните фермери. Девизът на изложението е „експертиза”, с обогатено съдържание и още по-ярко подчертаване на иновациите от целия селскостопански сектор.
 
SIMA - ВИНАГИ МНОГО МЕЖДУНАРОДНА!

Доказателство за трайната привлекателност на френския земеделски пазар, столетното издание на SIMA е белязано от силно международно присъствие (40% от изложителите са международни, от 33 държави). 
 
ЕДИН ДИНАМИЧЕН СЕКТОР, SIMA TECH
 
Истинско място за среща на иновациите, по-специално със „SIMA TECH“, SIMA 2022 носи голям успех по отношение на новите технологии. 
Това ново пространство ще събере 135 изложители, включително:
 
• 50 стартиращи фирми, които ще представят най-новите си решения и нововъведения в зоната Start-up Village. Това приветливо място е истински трамплин за стартиращите компании да излязат сред най-големите. Презентирането на продуктите и кръглите маси също ще оживят това пространство, благодарение на специално място, на което може да вземете думата.
• 15 изложители в Robotics Village от FIRA. В тази зона ще се подчертае развитието на роботиката в селското стопанство чрез уникална оферта и цикъл от конференции, създадени съвместно с GOFAR.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.