1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Sima-Simagena 2013 - международно събитие с многобройни иновационни атракции

Sima-Simagena 2013 - международно събитие с многобройни иновационни атракции

Търговското изложение за селско стопанство ще се проведе от 24 до 28 февруари 2013 г. в изложбен център Paris-Nord Villepinte

Седемдесет и петото международно търговско изложение за селско стопанство ще се проведе от 24 до 28 февруари 2013 в изложбен център Paris-Nord Villepinte.

Изложението е с тенденция да се превърне във вълнуващо събитие, което се провежда в творческа обстановка в един гъвкав пазар. Темата му е “високо производително устойчиво селско стопанство” и сега повече от всякога изложението отстоява своята позиция като международно събитие с многобройни иновационни атракции включително международни срещи, център по геномика, семинари “Кариери” и други.

85% от изложението са вече разпродадени

След значителния ръст през 2011 г. (+34.7% в сравнение с 2010 г., на €4.5 милиарда) френският пазар за селскостопанско оборудване продължава своята тенденция на растеж, с регистри на заявки, които се изпълват още през първата половина на 2012 като се поддържат общите нива на бизнеса.

 “SIMA-SIMAGENA се провежда в многообещаващ контекст,” според директора на изложението, Мартин Дегремонт. “85% от пространствената площ са вече резервирани, месеци преди събитието. Всички водещи фирми в различните сектори за селскостопанско оборудване вече са запазили своето място за това важно събитие. Всъщност, SIMA-SIMAGENA понастоящем е единственото търговско изложение в света на което се излага селскостопанско оборудване за крупно и специализирано селско стопанство и животновъдство едновременно, наред с над 400 говеда; да не споменаваме сектори като поддържане на селски райони, устойчива енергия и напояване, последното от които се развива силно. Друг много положителен аспект е това че над 15% от нашите регистрации са на нови изложители, което показва по-голямата атрактивност на SIMA-SIMAGENA в целия свят.”

Все по-международно събитие

Броят на присъстващите международни изложители вече се увеличава, с допълнително регистрирани 12% (в сравнение със същата дата миналата година) и вече представени над 41 държави. Най-силен ръст има при Германия, Италия, Испания, Индия и Република Чехия.

Международният мащаб на SIMA-SIMAGENA е отразен и в състава на експертното жури за наградите за иновации на SIMA, което понастоящем се състои от представители от седем държави (Белгия, Канада, Франция, Италия, Испания, Швеция и Швейцария) и международни експерти от девет (Австрия, Белгия, Дания, Франция, Германия, Унгария, Италия, Полша и Швейцария). Накрая, Алжир, Китай и Казахстан, ще бъдат представени изключително силно на изложението, със специални закуски, предвидени за изложители и пресата, с акцент върху пазарите и търговския потенциал на тези три държави.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.