1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Сламопреси със стил

Сламопреси със стил

Kubota представя няколко модела балировачки

Атрактивен сегмент в продуктовата листа на Kubota, част от така наречената зелена линия машини, са сламопресите. И при тези машини японският производител на селскостопанска техника събира в едно високо качество, функционалност и иновации за безпроблемна работа на полето. При това на много достъпна цена. Фермерите могат да избират между няколко модела:                             

Сламопреса модел BF 2255

Машината е с фиксирана камера с ролери и верижно планков транспортьор, като размерът на балата е 120фх125 см. Сламопресата е с възможност за връзване със сезал и мрежа, и с принудително подаване на масата с пружини, ротор или суперкът система с 14 ножа за силаж. Машината е подходяща за слама, сено и силаж и с възможност за регулиране на плътността на балата. Подбирачът е 200 см. За по-лесна експлоатация е внедрена система за автоматично мазане на всички верижни съединения на системата. Сламопресата предлага автоматично или ръчно стартиране на процеса на връзване, както и рампа за готовите бали.

Сламопреса модел BF 3255

Машината е с фиксирана камера с ролери, а размерът на балата е 120фх125 см. Предлага възможност за връзване със сезал и мрежа. Сламопресата е с принудително подаване на масата с ротор и суперкът система с 14 или 25 ножа за силаж. Подходяща е за слама, сено и силаж. Машината е с подбирач – 220 см. и възможност за регулиране на плътността на балата. И този модел е със система за автоматично мазане на всички верижни съединения и с автоматично или ръчно стартиране на процеса на връзване. Има възможност за ISOBUS управление. И тази машина е с рампа за готовите бали.                 

Сламопреси модел BV 4160-BV4180

Машините са с варио камера с ремъци. Размер на балата е 0,80-1,60Фх120 см. и 0,80-1,80Фх120 см

Сламопреси модел BV 5160-BV5200

И този модел е с варио камера с ремъци. Размерът на балата е 0,60-1,60Фх120 см. и 0,60-2,00Фх120 см. Предлагат се възможности за връзване със сезал и мрежа.

Сламопресата е с принудително подаване на масата с ротор, суперкът система с 14 или 25 ножа за силаж, подходяща за слама, сено и силаж. И тук имате възможност за регулиране на плътността на балата и система за автоматично мазане на всички верижни съединения на системата. Подбирачът е 220 см. Машината е с автоматично или ръчно стартиране на процеса на връзване. Предлага се възможност за ISOBUS управление и в допълнение към всичко това сламопресата е с рампа за готовите бали.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.