1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES на българския пазар

София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES на българския пазар

Oфициалното представяне на гамата машини ще се състои на 15 март 2018 година

София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES на българския пазар.

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES са част от PIAGGIO GROUP, компания с богата история. Тя е основана през 1884 г., а първият лекотоварен автомобил е създаден 1948 г.

Гамата включва триколесни и четириколесни превозни средства, ориентирани към голяма товароносимост. Лансиран за първи път през 1948 г., Piaggio Ape винаги е оставал верен на себе си и същевременно е продължавал да се развива през годините, надхвърляйки чисто функционалните граници на оригиналния продукт, за да се превърне в истинска икона на италианската култура и италианския начин на живот. Идеален за транспортиране на стоки по тесните селски пътища или по стръмните, пренаселени градски улици, Ape предоставя несравнима компактност, пъргавина, икономичност и здравина. Широката гама различни варианти предлага решения за всяко възможно професионално приложение, както МОБИЛЕН БИЗНЕС И “STREET FOOD”, туристически обиколки, градинарство и селско стопанство, така и комунални услуги. Аpe е перфектен за използване в свободното време, отличителен автомобил за придвижване със стил.

Флагманът на четириколесната гама е моделът PORTER. Той се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. PORTER е професионално, мултифункционално средство, проектирано като камион за надеждно изпълнение на различни задачи, с компактни размери и най-добрия в класа радиус на завой от под 4 метра за максимална маневреност. Maxxi е вариантът с най-високи показатели в гамата, издигащ възможностите на Porter до нови висоти. Максимален товарен капацитет от 1120 кг, изключителна стабилност дори при пълен товар, подобрено сцепление в условия на хлъзгава настилка.

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES са пионери при електрическите товарни автомобили, представили още през 1995 г. модела PORTER ELECTRIC с изцяло електрическо задвижване.

София Франс Ауто кани любителите на лекотоварните автомобили PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES на официалното представяне на гамата машини, което ще се състои на 15 март 2018 г. от 16 ч., на адрес София, бул. „Ботевградско шосе“ № 459.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.