1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Solis – един от топ брандовете в компактния сегмент при тракторите

Solis – един от топ брандовете в компактния сегмент при тракторите

Индийската компания представи нови модели на Агритехника 2019

На Агритехника 2019 своята продукция представи най-големият индийски производител на трактори. Тракторите Solis са много добре познати не само в Европа, но и по света.

Solis

„Имаме стабилно присъствие в повече от 120 страни. В много от тях държим лидерски позиции. Ние сме сред топ шестте бранда в компактния сегмент в Европа. Основният ни завод е в Индия. Имаме и отделни производствени линии в Африка, Бразилия, Турция, планираме да имаме присъствие и в Китай. Около 5 хиляди души работят за компанията. Произвеждаме около 300 хил. трактора годишно“, подчерта Гаурав Саксена, президент и изпълнителен директор-Международен бизнес в International Tractors Limited.

Solis

Тракторите Solis са от 20 до 120 к.с., много са лесни за работа, имат добра цена, това са здрави машини, чиито двигатели отговарят на последните европейски регулации за вредни емисии. Двигателите и трансмисиите се произвеждат в завода на компанията в Индия.

Solis

Нов модел, представен на Агритехника 2019, е С35 с 3-цилиндров двигател, Stage 5 с мощност 48 к.с., с пневматично окачване на седалката, здрава навесна система. Това е маневрен и компактен трактор за всякакви дейности в градината или на полето.

solis

Друга интересна машина е моделът S 26 с 3-цилиндров двигател с мощност 26 к.с., с механична трансмисия. Това е компактен модел, с радиус на завиване само 2,1 м.

Официален представител на тракторите Солис за България е фирма Агро Скай.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.