1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Стартира промоционална кампания с намалени цени на различни модели косачки от серия G на Кубота

Стартира промоционална кампания с намалени цени на различни модели косачки от серия G на Кубота

Бързо, лесно и икономично косене до 10 дка на час

С настъпването на пролетта настъпва и бурният растеж на тревата. Кубота има решение за перфектно поддържане на зелените площи. Представяме ви обновената G серия косачки, която разполага с мощен дизелов двигател и хидростатична трансмисия, която позволява висока производителност на косене до 10 дка/час.

Косачките от G-серията са създадени основно за професионална употреба от озеленителни фирми, спортни комплекси, хотелски комплекси, паркове и градини с обществено предназначение др. Тази косачка е създадена за работа при върхови натоварвания за дълъг период от време при различни дейности.

kubota  G seria

Здравите дизелови двигатели Kubota с мощност 17.1 kW (23 конски сили) при G23-II и 18.8 kW (26 конски сили) при G26-II – гарантират бърза и ефективна работа. С тази мощност високата и влажна трева или работа на склонове не е проблем.

Хидростатичното задвижване осигурява висока скорост на придвижване, както при транспорт – до 17 км/час, така и при работа – до 10 км/час. Скоростта и посоката на движение се определят чрез двупосочен педал, който е изключително лесен и удобен за работа. Големият ъгъл на кормилно управление и компактната конструкция на G-серията позволяват постигането на максимална ефективност върху терена дори при тесни пространства. Повечето препятствия могат да бъдат заобиколени без сложни маневри.

G-серията разполага с TwinCut® система, което значи, че е снабдена с косилни апарати (G231 – 122 см/G261 – 137 см) с два централно разположени ножа с много голям размер, разположени в здрав кожух от прахово боядисана стомана, осигуряващ изключителна здравина и устойчивост на корозия и механични въздействия. Двата ножа режат и транспортират тревата през широк тунел в кош с вместимост 640 л за версиите с високо разтоварване и 560 л за версиите с ниско разтоварване. Двата ножа се задвижват от два независими карданни вала. Височината на откоса се наглася с централно разположен контролер в стъпка от 6 мм, а повдигането и свалянето на косилния апарат е хидравлично посредством лост разположен от ляво на оператора.

kubota g-kosachki

Моделите, оборудвани с кош за високо разтоварване (193 см), са проектирани така че директно да изхвърлят събраната тревна маса в транспортно средство. Това удобство спестява ръчен труд за товаренето и изхвърлянто на тревната маса.

В началото на пролетта Кубота България стартира промоционална кампания, чрез която ще може да се възползвате от намалени цени на различни модели косачки от серия G.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.