1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Steyr Profi Classic - тракторите с висока производителност и рентабилност

Steyr Profi Classic - тракторите с висока производителност и рентабилност

Машините са икономични, функционални и изключително лесни за управление

Ако търсите висока производителност и рентабилност, Steyr Profi Classic са тракторите за вас. Икономични, функционални, удобни и изключително лесни за управление. Тракторите от тази серия се предлагат с двигатели от 110 до 140 конски сили, като това предоставя възможност на всеки, който желае да получи от тази невероятна серия да избере двигателя според нуждите си.

Steyr profi с powerShift трансмисия

Класическа, напълно синхронизираща се 4-степенна Щаер Powershift електронна трансмисия. За хората, които търсят плавно, ефикасно и автоматично сменяне на скоростите, Steyr profi са с cvt трансмисия. Меко шофиране с оптимална производителност. Фермерите ще останат впечатлени от ненадминатите характеристики на CVT трансмисията, вградена в тракторите Щаер Профи CVT. Интегрираната APM система оптимизира разхода на гориво чрез автоматично настройване на оборотите според извършваната работа. Пълната видимост е гарантирана. Без значение в коя посока ще погледнете, кабината на Щаер Профи предлага идеалния панорамен изглед и комфорт всеки ден.

Улеснена работа

Мултиконтролерът поставя Щаер Профи на върха на класацията. Перфектен, добре измислен и ергономичен - това са основните характеристики за лесен и удобен начин за ефективното управление на един трактор. Включен професионален преглед. Мултиконтролерът има вграден Щаер S-Tech 700 монитор, за да може да се следят функциите на трактора.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.