1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Строително оборудване CASE CE и Merlo – закупено с 50% субсидия чрез програма Енергийна ефективност и зелена икономика

Строително оборудване CASE CE и Merlo – закупено с 50% субсидия чрез програма Енергийна ефективност и зелена икономика

Ключовете на машините бяха официално връчени на управителя на фирма „Интер-транс–99” Пламен Тенев

С шампанско и с пожелание за успешен бизнес Григор Статев, зам.-изпълнителен директор на Titan Machinery Bulgaria, заедно с Веселин Иванов, мениджър строителна техника, предадоха официално ключовете на 8 строителни машини с марките CASE Кънстръкшън и Merlo на управителя на фирма „Интер-транс–99” Пламен Тенев.

Инвестицията се осъществява с помощта на програма Енергийна ефективност и зелена икономика на ОП Развитие на конкурентоспособността на българската икономика, като субсидията е 50%.

Закупената от „Интер-транс–99” техника се състои от мини челни товарачи, комбинирани багер товарачи, телескопичен ротиращ повдигач и булдозер. „Тези машини са от ново поколение, отличават се с икономия, ефективност и мощност“, заяви Пламен Тенев, управител на фирма "Интер-транс–99". „В тях са внедрени последни технологии и те се характеризират с нисък разход на гориво“, каза Веселин Иванов, мениджър строителна техника CASE CE.

„Строителството е много важен отрасъл и за икономиката, и за нашата компания. Стартираме много добре тази година. ОП Развитие на конкурентоспособността е много ефективна и благоприятна програма за нашите клиенти, предоставя им възможността да спестят средства“, коментира Григор Статев.

Titan Machinery Bulgaria разполага с изградена собствена мрежа от осем търговско-сервизни центъра и мобилни сервизи, както и голямо количество налични оригинални резервни части за предлаганото строително оборудване.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.