1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. SULKY FERTITEST вече и на български

SULKY FERTITEST вече и на български

Прецизното тороразпръскване става още по-лесно и достъпно за българските фермери, работещи с торачките SULKY

Онлайн помощникът FERTITEST за настройките на тороразпръскващите машини SULKY вече е достъпен напълно безплатно на български език, за да улесни множеството клиенти в страната.

24 часа/7 дни в седмицата чрез сайта на SULKY потребителите могат да получат настройки за своята SULKY торачка само в 4 лесни стъпки. Онлайн приложението FERTITEST е налично на 15 езика, като сред тях е и български (чрез избор на българския трибагреник в горната част на менюто). Базата данни включва над 500 вида торови продукти и семена, като непрекъснато се обновява и допълва.

Стъпка 1 предлага избор на продукти в три групи: гранулирани торове, пелети и семена.

Стъпка 2 дава възможност за избор на тор или по вид, или по производител на тора. Ако търсите вид тор, неописан в базата данни, може да получите настройки за него в подменю „Търсене на подобни“, където задавате плътността, избирате външния му вид и гранулометричния му състав (определя се с помощта на SULKY гранулометъра).

Стъпка 3 насочва потребителя към избор на конкретния модел машина и съответната й конфигурация (вид лопатки, работна ширина, работна скорост, норма).
Стъпка 4 директно предоставя като резултат конкретно настройките за вашата машина, като могат да бъдат разпечатани и/или запазени и записани на SD карта.

Представете си как Вашата SULKY X40 или Х50 се настройва сама!
- Запазете настройките от FERTITEST онлайн приложението
- Запишете тези настройки на SD карта
- Пъхнете картата във Вашата VISION терминал и машината Ви е настроена и готова за работа!
Лесно, нали!

За повече информация и техническа помощ, можете да се свържете с изключителния представител на SULKY за България – Оптиком ООД на национален телефон 0700 20 205, както и на контактите на дилърската им мрежа в страната, посочени на страницата www.opticom-bg.com.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.