1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. T SERIES - нови базисни решения за земеделието в Средиземноморието

T SERIES - нови базисни решения за земеделието в Средиземноморието

Високи технологии, многофункционалност и комфорт

Новата серия T е от гамата базисни колесни трактори с еднаква следа на Antonio Carraro. Много икономични, те са и изключително здрави и надеждни.

Те са ергономични и надеждни, благодарение на богатия опит и традиции в сектора на базисните колесни трактори. Тракторите от серия “T” са смятани за предшественици на всички AC колесни трактори с еднаква следа. Базисни, но същевременно отличаващи се с характерните за всички изделия на Аntonio Carraro черти: надеждност, здравина и лекота при работа. Трактори, проектирани да работят по склонове, в планините и при различни специализирани култури, където сцеплението, управлението и размерите имат жизнено важно значение.

На разположение са два вида мощности на двигателя.

T Series -Tigrone TN 5800 управление/Supertigre SV 5800 шарниран

4 цилиндъра, 49.7 к.с. двигател Yanmar; ACTIO™  шаси; нисък център на тежестта, 12 скорости (8 + 4), със серво управление са основните характеристики на тези трактори, които гарантират стабилност и постоянно сцепление при движение по склонове, в планини и по неравни терени. Новата каросерия е оборудвана с решетки от перфорирана ламарина, които гарантират добър  топлообмен - идеално решение за горещ климат, какъвто се среща често в страните по Средиземноморието.

T Series MAJOR -  TN 5800/6400 управление - TC 5800F/6400F управление - SN 6400  шарниран

4 цилиндров двигател Yanmar с 49.7 к.с. (5800) и 56 к.с.(3 турбо цилиндъра, 6400); шаси ACTIO™. Тази основна гама включва различни равни или по-големи модели задни колела (по-големи колела за модел TC-F) и е снабдена със синхронизирана скоростна кутия с 12 + 12 скорости, инвертор и независимо ВОМ устройство. Машината предлага висока ефективност, когато работи с приложения, независимо от движението на трактора. Заложеният контрол и мощността на повдигане улесняват използването на оборудването. Комфортът на тези трактори е отличен, благодарение на просторната кабина, лесното задвижване и достъп.

T Series - Tigrecar 5800 - Тази версия съвместява технологии, множество функции и комфорт, проектирани за да отговарят на най-различни оперативни нужди. Компактен и с добро управление, 8 + 8 синхронизирана скоростна кутия с инвертор, това е идеален многоцелеви трактор за работа в тесни пространства, по стръмни склонове и неравни терени, тъй като оптимизира производителността и времето за работа. Дисковите спирачки в маслена баня на колелата, допълнителната система Superbrake, редуциращите зъбни предавки на предните и задните колела осигуряват здравина и оперативна безопасност. Комфортът на кабината и ергономичността на контролните уреди са отлични, като позволяват на оператора да работи в продължение на много часове, без да изпитва стрес и умора. The Tigrecar 5800 е техника, подходяща за специализирано земеделие, поддръжка и транспортиране на товари на спортни площадки, гражданска поддръжка, строителни обекти, поддръжка на пътното платно и в горското стопанство.

Представител на Antonio Carraro за България е Фермер 2000

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.