1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тайтън Машинъри България АД ще проведе полева демонстрация утре в Добричко

Тайтън Машинъри България АД ще проведе полева демонстрация утре в Добричко

Снимка:

Спечели участие в Nybble day, организиран от Vaderstad в Швеция

Утре, 16 април, Тайтън Машинъри България АД ще проведе полева демонстрация в полето на „Победа” ЗК, изход гр. Добрич, посока с. Победа.

По време на демонстрацията  ще имате възможност да видите:

Новата сеялка Optima TF maxi - Висока производителност и прецизност при отглеждането на редови култури. С работния си захват 12 м / от 8 до 16 реда /, междуредово разстояние 70,75,80 см и вместимост на бункера за торове 4 000 l, сеялката предлага уникална производителност. До 1000 декара на ден могат да бъдат засети, в резултат на което значително се намаляват експлотационните разходите на трактора. Сеялката е оборудвана с E-drive. С Е-drive, всяка изсяваща секция се задвижва индивидуално чрез електрически мотор.

Сеялка Vaderstad Tempo – Поставя нов стандарт в сеитбата на окопни култури при висока скорост. С Tempo засяването може да бъде извършено с висока скорост, като това не влияе на прецизността и точността. Резултатът е уникална комбинация от равномерни посеви и изключителен капацитет.

Новите серии комбайни и трактори Case - Case IH предлага широка гама от роторни зърнокомбайни с цел да задоволи нуждите на различни по големина земеделски стопанства. Работната линия на комбайните Axial Flow е съставена само от няколко задвижващи компонента за намаляване броя на износващите части и значително удължаване на интервалите за обслужване и сервизиране. Комбайните на Case IH са лидери в индустрията и  притежават най-голяма отчистваща площ, най-иновативни системи за задвижване и най-богат избор на житни хедери и адаптери за царевица.

Трактор Магнум 340 - Новата серия трактори CASE IH Magnum са съоръжени с новата технология Efficient Power, която осигурява още по-висока мощност и производителност и в същото време предоставя още повече удобства за оператора и изключително икономична работа, като разхода на гориво е намален с 10%. За да отговорят на Tier4 A стандартите през 2011 г. новите трактори Magnum използват технологията Селективна каталитична редукция (SCR) за максимално добро представяне при възможно най-ниски текущи разходи.

Трактор Farmall 95 A - С новите шест модела с мощности от 65 до 113 к.с. Farmall А серията, Case IH предлага по-голяма гъвкавост и по-богат избор в този мощностен диапазон.Тракторите от серията Farmall A се отличават като икономични и ефективни трактори, с мощни и гъвкави двигатели, компактна форма и отлична маневреност. В сърцето на Farmall серия А са модерни, три- и четирицилиндрови FPT двигатели с турбокомпресор, оборудвани със система за рециркулация на отработените газове, отговарящи на настоящите стандарти за вредни емисии. Здрави и компактни, техните характеристики включват бързо покачване на въртящия момент, което означава по-малко смени на предавките, по-висока ефективност, плюс нисък разход на гориво. Просторни кабини с удобен и лесен достъп, предлагат изключителен комфорт за оператора чрез групиране на важни уреди за управление в дясната част на кабината.

 Системи за прецизно земеделие

Направи своята сделка по време на демонстрацията и спечели участие в Nybble day, организиран от Vaderstad в Швеция.

Nybble day - Шведският лидер в производството на прикачен инвентар Vaderstad организира всяка година Nybble day. Фермерите се запознават с всеки един процес от проектирането до транспортирането на машините. По време на Nybble day се провеждат полеви демонстрации и тестове в каменна кариера, по този начин Vaderstad изпитват здравината и издръжливостта на машините. Организират се различни интересни игри в специализиран център на Vaderstad. Последният ден от Nybble програмата е в Стокхолм. Включва: разходка с лодка, туристическа обиколка с гид и традиционни шведски ястия, които ще ви потопят изцяло в  местната атмосфера.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.