Тайтън Машинъри България с участие на "Винария 2014"

Събитието ще продължи до 5-ти април в Пловдив

Тайтън Машинъри България и тази година ще покаже най-новото за вашия лозарски бизнес по време на изложението "Винария", което ще се състои от 2 до 5-ти април в Пловдив. Ще бъде представена цялостна технологична линия, като се започне от грижата за вашия лозов масив до грижовното прибиране на реколтата, което е сигурна предпоставка за производство на висококачствено вино. Страната ни притежава всичко необходимо за това, климат, почва, традиции, необходимо е само да се прилага правилната техника.

На щанда на ТМБ в палата No11 на изложението,  ще се запознаете с новостите на най-добрите производители на специализирана лозарска техника в световен мащаб - трактори Case IH, прикачен инвентар Clemens и Tecnoma, както и гроздоприбираща техника - Gregoire.

Всички те притежават дългогодишен опит и непрекъснато се усъвършенстват чрез внедряване на най-новите си разработки. Чрез използването на новите технологии, българското лозарство и винарство, ще може да посрещне предизвикателствата на бързопроменящите се климатични условия.

ТМБ ще покаже технологии за подготовка и обработка на почвата от Clemens. Култиваторите на Clemens притежават изключителна здравина, универсалност и висока ефективност, различните конфигурации са предназначени както за по-леки, така и за по-тежки почви (Hexagon, Teractiv, ТК 150).

С едно минаване, потребителят може да обработва почвата в междуредието, разстоянията между лозите, както и да тори едновременно!  Машините за контурна и груба резитби нa Clemens са надеждни и ефективни, могат да бъдат изработени със специална грижа за вашия лозов масив, пасвайки идеално на параметрите на работния терен.

Clemens се грижи и за остатъчния материал след подрязването на лозата чрез най-новата си разработка, система за изтегляне на подрязаните лозови пръчки наречена Kobold. Роторната четка е  следващo важно решение от Clemens за контрол на плевелите. Лозето изисква поддържане на почвената повърхност чиста от заплевеляване. Чистата почва се огрява равномерно от слънцето, което спомага за по-доброто узряване на гроздето.

Пръскането е изключително важно днес, наред с поставените условия за опазването на околната среда чрез използването на минимално необходимо количество препарат.  Високата производителност по време на пръскането също е много важна. Използването на специализиранато оборудване на Tecnoma, може да осигури не само пестене на химикала, но и оптимизиране на разхода на горивото на трактора, чрез обработка на повече от един ред!

          img_8033_1_448

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.