1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тайтън Машинъри България с участие в изложение за отбранителна техника

Тайтън Машинъри България с участие в изложение за отбранителна техника

Събитието стартира днес в Международен панаир гр. Пловдив

Тайтън Машинъри България ще участва в традиционното изложение за отбранителна техника Хемус, което стартира днес, 28 май, в Международен панаир гр. Пловдив. Събитието ще  продължи до 31 май. На щанда на ТМБ пред палата Nо 3 посетителите ще могат да разгледат техника с марките Case Construction и Merlo със специално предназначение.
 
Булдозер Case CE 2050М е най-новият представител на гамата от този тип машини. Със своите компактни размери и тегло от 20 до 24 т, той е приложим във всякакъв вид дейности по овладяването на бедствия и аварии, като изграждане на временни диги, разчистване на свлачища, вертикални планировка и възстановаване на  терени. Машината, която ще бъде изложена, е с удължена хадова част, което намалява натиска върху почвата и позволява също така използването й в много тежки терени.
 
Миничелен товарач SR 130 – този модел  на CASE CE е приложим в почти всички дейности, свързани с разчистване и вертикална планировка на терени и тесни пространства, при които не може да бъде използвана друга техника.  Със  своята  товароподемност от 700 кг и наличието на бързосменен механизъм за много голям брой прикачени работни органи, е изключително подходяща за товаро–разтоварни дейности и аварийно-възстановителни работи. Всички миничелни товарачи на CASE са снабдени с джойстик за управление и система за плавно придвижване, която ги изключително лесни за управление с ненадминат комфорт за оператора.
 
Телескопичен товарач Merlo 25.6 - една от най-използваните машини за всякакъв вид логистични операции и дейности, свързани с манипулацията на разнородни товари. Тази машина е най-малката в гамата на Merlo, но е ненадмината като функционалност и маневреност с височина на повдигане 6 м и товароподемност 2,5 т. Големият набор прикачни съоръжения я прави многофункционална и необходима във всяка дейност на строително-монтажните работи.
 
Много целеви компактен мини товарач с телескопична стрела Merlo P25.6. Това е една от най-компактните машини, които се произвеждат, но със завидни товароподемни характеристики и скорост.
 
Kомпанията Merlo e с богат многогодишен опит в производството на техника за въоъръжените сили на страните членки на НATO, както и на други страни. Стотици единици e техниката в бойно и тилово изпълнение, участвала във военни мисии.
 
В Българската армия вече 10 години също са в експлоатация машини, производство на Merlo, които успешно са участвали в мироопазващите мисии в Ирак.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.