1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тайтън Машинъри Инк. обявява своето разширяване в Германия

Тайтън Машинъри Инк. обявява своето разширяване в Германия

Очаква се придобиването да приключи през юли 2018 година

Тайтън Машинъри Инк. [Titan Machinery Inc.] водеща международна компания с мрежа от представителства за продажба и пълно обслужване на селскостопанска и строителна техника обяви, че е сключила окончателно споразумение за закупуване на всички дялове на двете компании, AGRAM Landtechnikvertrieb GmbH и AGRAM Landtechnik Rollwitz GmbH (наричани заедно "AGRAM"), които се състоят от четири дилърски локации за селскостопанска техника Case IH в следните градове на Германия: Буркау, Алтранфт, Ролвиц и Гуцком. През последната си финансова година, AGRAM генерира приходи от приблизително 30 милиона долара. Очаква се придобиването да приключи през юли  2018 г.

Дейвид Майер председател и главен изпълнителен директор на Тайтън Машинъри Инк., заяви: " Развълнувани сме да разширим международното си присъствие на големите, стабилни и утвърдени пазари в Германия. Основана през 1990 г., AGRAM е успешен представител на селскостопанска техника с марките Case IH и Steyr.

Г-н Майер продължи: "Пазарът на AGRAM включва големи земеделски стопанства, подобно на нашите пазари на Балканите и Украйна, и обхваща територия, покриваща над 300 мили качествени земеделски земи, граничещи с Полша и Чешката Република. Ние очакваме с нетърпение да обединим усилията си със сегашния управленски екип и служители на AGRAM, за да продължим дългогодишния ангажимент на AGRAM да обслужва успешно този важен пазар".

За Тайтън Машинъри Инк.

Тайтън Машинъри Инк., основана през 1980 г. със седалище в Уест Фарго, Северна Дакота, е водеща световна компания с мрежа от представителства за пълно обслужване на селскостопанска и строителна техника. В САЩ компанията е представена в следните щати: Северна Дакота, Южна Дакота, Айова, Минесота, Монтана, Небраска, Уайоминг, Уисконсин, Колорадо, Аризона и Ню Мексико и европейски представителства в Румъния, България, Сърбия и Украйна. Всяко едно от представителства на Тайтън Машинъри представлява една или повече от марките на Industrial CNH, включително Case IH, New Holland Agriculture, Case Construction, New Holland Construction и CNH Capital. Допълнителна информация за Тайтън Машинъри Инк. можете да намерите на www.titanmachinery.com

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.