1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тайтън Машинъри ще участва на БАТА Агро 2014

Тайтън Машинъри ще участва на БАТА Агро 2014

По време на изложението фермерите ще имат възможност да се възползват от специалните оферти

Тайтън Машинъри България ще вземе участие в тазгодишното изложение на БАТА Агро от 26 до 29 август в Стара Загора. Фирмата ще представи трактори и зърнокомбайни Case IH, високопроизводителните лентови хедери MacDon подходящи за зърнени култури, изключително ефективни поради уникалния начин на транспортиране на ожънатата маса.

Последните новости при прикачна техника с марките Vaderstad, Kverneland и Salford също ще бъдат показани на изложението, заедно с новите модели пръскачки Tecnoma, телехендлери Merlo, високопроизводителни ремаркета Annaburger и строителни машини Case CE, приложими в земеделието.

По време на изложението фермерите ще имат възможност да се възползват от специалните оферти от Кампания БАТА 2014, както и различни програми за финансиране, които Тайтън Машинъри предлага.

В рамките на Кампания БАТА 2014 всеки посетител на щанда на ТМБ ще има възможност да получи консултация и предложение за най-добрата конфигурация от машини, с които да свърши бързо и качествено работата си, при най-добрите условия!

Всеки ден ТМБ ще организира демонстрации на поле Nо 12, на което фермерите ще могат лично да се уверят в качествата на машините и да ги тестват.


График на демонстрациите - всеки ден от 10:00 ч. до 12:00 ч. и от 14:00 ч. до 16:00 ч.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.