1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Агрошоу с участието на турски трактори събра фермери от област Монтана

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Агрошоу с участието на турски трактори събра фермери от област Монтана

И още: Рентабилни технологии за отглеждане на слънчоглед

Тази седмица предаването стартира с нашето гостуване в стопанството на един от най-големите зърнопроизводители в България – Младен Милков. Той беше домакин на мащабна полева демонстрация, която на практика показа концепцията му за печелившо земеделие. Ще ви разкажем в какви машини инвестира фермерът, за да изпълни в срокове всички агротехнически мероприятия на своите 200 хил. дка земя.

И от инвестициите в зърнопроизводството, продължаваме с възможностите, които предоставя ПРСР за инвестиции в горския сектор. Какви дейности могат да бъдат извършени по създаването, поддръжката и управлението на горите – ще видите единствено тази седмица в АГРОФОРУМ.

Истинско агрошоу с участието на турски трактори събра фермери от област Монтана. Подготвили сме ви изключително атрактивно видео от екстремната демонстрация, която за първи път се прави у нас.

Отглеждането на слънчоглед не е това, което беше в миналото. Болестите, плевелите и синята китка вече не са заплаха за най-новите хибриди. Наред с това те са сухоустойчиви и с потенциал за висок добив. Какви са най-модерните технологии за отглеждане на слънчоглед в България – ще видите от нашия репортаж от открит полски ден, който се проведе край Нова Загора.

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще ви покажем трактори, които ще ви позволят спестените разходи да превърнете в чиста печалба. Как на практика става това – ще разкаже Мария Бенчева, председател на ЗК Бъдеще, с. Бъдеще, обл. Стара Загора.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 04.08.-11.08.2012 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство
"АГРОФОРУМ".

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.