1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Близо до Елин Пелин се проведе истинско техническо представление

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Близо до Елин Пелин се проведе истинско техническо представление

И още: По покана на известна агрохимическа компания 80 български фермери посетиха изложение във Великобритания

В АГРОФОРУМ ще ви покажем дали тази стопанска година е благоприятна за развитието на царевицата и какво още е необходимо на зърнопроизводителите, за да бъдат печеливши с отглеждането на тази култура. Отговорите потърсихме на опитни полета, разположени между селата Вързулица и Масларево, където бяха представени 24 френски царевични хибрида.

Тази седмица ще говорим за концепцията Портфолио Фарм, включваща най-високодобните и адаптивни за България царевични хибриди. Тя беше демонстрирана нагледно край Карнобат, заедно с ефективни схеми за растителна защита. Домакинът на опитното поле Теодор изпитва последните достижения на селекцията. На опитното поле тази година е заложил опит с хибриди от продуктовата линия Оптимум Аква Макс. Това са Р 9175, Р 0412 и Р 0216, както и още 3 нови.

Наближава есенната кампания. Каква стратегия да подготвите, за да опазите пшеницата от болести, неприятели и плевели? Как да извършите подхранване с помощта на испански органични торове?

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще ви покажем, че полето, освен за работа, може да се превърне и в естествен декор за истинско техническо представление – със светлини, фойерверки и големите звезди сред земеделските машини.

По покана на известна агрохимическа компания повече от 80 професионални български фермери посетиха голямо селскостопанско изложение във Великобритания. Какво научиха за земеделието на Острова и за най-новите ПРЗ – вижте само тази седмица в АГРОФОРУМ. 

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 10.08.-17.08.2013 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.