1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Демонстрация на индийски трактори за лозарство и овощарство

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Демонстрация на индийски трактори за лозарство и овощарство

И още: Семейна фирма развива биопроизводство в землището на село Торос

Започваме с най-новата инвестиция в Северозападна България. В Монтана официално беше открит търговско-сервизен комплекс за агротехника. Събитието беше уважено от посланика на Великобритания унас.

Отлично подхранени растения, по-ранна и качествена продукция – това видяхме в оранжерия за домати в пазарджишкото село Сарая. Причината – използвани са органични торове. Ето как с тяхна помощ производството става по-рентабилно.

Какво ви е необходимо, за да сте успешни в овощарството или лозарството? Как да сте сигурни, че стопанисвате градините си професионално? Като оборудвате агропарка си с модерна и специфична техника. 

Отправяме се към едно от водещите зърнопроизводителни стопанства у нас. Агрофирмата обработва земи в землището на гр. Съединение. Присъстваме на пръскане на слънчоглед срещу житни плевели.

Какво е биологичното производство - предизвикателство в земеделието, грижа за здравето, перспективно занимание или всичко това, взето заедно... Точно такъв успешен модел на семеен бизнес ще ви представим в следващия репортаж.

И в края на предаването, останете в рубриката Конете на България с автор Маргарита Кожухарова, ще ви разкажем за рисистите коне.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 21.05. - 28.05.2016 г

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.