1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Добив Плюс Експо показва най-новите тенденции в растителната защита

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Добив Плюс Експо показва най-новите тенденции в растителната защита

И още: Майска вечер в с. Гецово – забележително събитие за Разградския регион

Тази седмица се отправяме към опитните полета на Аграрния университет в Пловдив заедно с фитопатолога Звездомир Желев, за да разберем колко важна е генетическата устойчивост на пшеницата към основните болести.

И тази стопанска година фермерите могат да са спокойни, че ще приберат реколтата си успешно. По време на серия открити полски дни в различни региони на страната те видяха модерна техника, която им дава най-голямото предимство – бърза и прецизна работа. Добив Плюс Експо е своеобразно земеделско изложение на открито без аналог. На него бяха представени пълни технологии за растителна защита на основните земеделски култури.

Да заложиш на точния хибрид на точното място и да получиш високи добиви и заслужена печалба – на това му казват късмет. Но специалистите го наричат далновидност и добър мениджмънт. Но преди това е науката.

Майска вечер в с. Гецово – едно атрактивно събитие, което дълго време ще помнят земеделските производители. Нека да станем част от него.

Председателят на земеделска кооперация „Зора“ в русенското село Тръстеник ще ни покаже полета, на които е внедрил световни иновации. С балансиран подход към сеитбооборота и заради премерения риск към актуалните тенденции Росен Коев несъмнено печели уважението на съкооператорите си. 

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 28.06.-05.07.2014 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.