1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Кой трактор стана „Машина на годината 2014“

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Кой трактор стана „Машина на годината 2014“

И още: Ще бъдат ли усвоени средствата по ПРСР

Тази седмица ще разберете ще бъдат ли усвоени средствата по ПРСР и какви суми са разплатени до момента. Това беше темата на специална пресконференция, на която беше представено и новото ръководство на фонда.

В Агрофорум ще ви покажем най-новите тенденции при машините, които ще направят бизнеса ви по-успешен. Те бяха представени по време на световното изложение Агритехника в Хановер.

Традиционно, в края на всяка година ви представяме най-добрите фермери в различните сектори. Те са доказателство, че въпреки всички трудности, най-предприемчивите винаги успяват. Кой стана пчелар на 2013 г. – отговорът тази седмица в АГРОФОРУМ.

Край Балчик се проведе 19-тият национален аграрен семинар, организиран от Добрички панаир. Форумът събра земеделски производители, председатели на кооперации, учени и представители на браншови асоциации, както и фирми от България и чужбина, обслужващи аграрния сектор. Голям интерес предизвика презентацията на Тайтън Машинъри България. Регионалният мениджър за Добричка област Росен Димитров запозна гостите с най-модерните тенденции и технологични решения за прецизно земеделие.

Тази седмица ще фокусираме вниманието ви върху крайната цел на всяко земеделско производство – високите добиви. Илия Илиев от с. Сенокос може да се похвали с много добра реколта от царевица и слънчоглед. Какви хибриди е сял и как са се представили по време на вегетацията – ще разберете от нашия репортаж тази седмица.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 23.11.-29.11.2013 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.