1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Листно торене на рапицата

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Листно торене на рапицата

И още: В Китай ще отглеждат български сортове череши и малини

Тази седмица сме в Париж, за да ви покажем кои нови японски разработки при тракторите и прикачния инвентар бяха представени на мащабно събитие.

От 5 до 8 ноември в София бизнесът от хранително-вкусовата индустрия от България и чужбина ще покаже новостите в бранша и ще направи среща с партньори и потребители. В дните на шестте изложения ще се проведат кръгли маси, дискусии, демонстрации, конкурси и други инициативи.
Как да помогнем на рапицата да презимува успешно, да съхрани потенциала си и да даде максимален добив. Отговорът се крие в технологията за листно подхранване.

Все по-взискателни към сортовете плодове стават земеделските производители. И с право - климатичните аномалии лесно биха провалили реколтата, ако те не са достатъчно устойчиви. И докато нашите производители търсят вносна селекция, Китай предпочете български сортове череши и малини. 

На всички ни е ясно, че модерното и успешно земеделие е немислимо без навременна и ефикасна растителна защита. Как опазиха посевите си през последната стопанска година, ще ни разкажат едни от водещите земеделски производители в страната.

Ще ви покажем две машини, които са сред претендентите за отличието Трактор на годината. С какво са интересни съперниците?

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 11.10.-18.10.2014г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.