1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите: В какво оборудване инвестират успелите фермери

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите: В какво оборудване инвестират успелите фермери

И още: Нови хибриди при пролетните и зеленчуковите култури

На прага на пролетната кампания и малко преди стартирането на мерките от ПРСР е естествено интересът на земеделските производители към най-новите модели високотехнологична и икономична агротехника да расте. Фермери от Северна България вече са надеждно информирани за тенденциите за 2015 година.

„Заедно по пътя напред“ е мотото на поредица от технически срещи със земеделски производители, на които бяха представени продукти за растителна защита на основните земеделски култури. Началото стартира със семинар край Варна.

Рентабилността на животновъдните ферми е в пряка зависимост с технологичното им оборудване. Ще се съгласите, че интелигентните решения дават повече свобода на заетите в бранша. Затова нека да видим в какво инвестират успелите фермери.

Нови продуктови линии за по-успешно производство на царевица и слънчоглед бяха представени по време на Борса за семена в Добрич. Защо новите хибриди са по-рентабилни?

Български препарати за растителна защита в съчетание с испански органични торове гарантират на земеделските производители отлично опазени и подхранени култури. Технологията на приложението им те научиха на семинар в Стара Загора.

Зеленчуковият пазар в света се променя значително. Изискват се първокачествени продукти. Сериозните производители, които се стремят към конкурентоспособност, залагат на най-добрите хибридни семена на подбрани зеленчукови култури. Интересни предложения намериха на Борсата за семена в Добрич.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 14.02.-21.02.2015г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.