1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Техническият шедьовър - Tecnoma HVC вече е у нас

Техническият шедьовър - Tecnoma HVC вече е у нас

Titan Machinery представи самоходната пръскачка с полева демонстрация в Ловешко

Titan Machinery Bulgaria с ексклузивна премиера за страната ни. С техническа демонстрации край с. Крушуна, обл. Плевен, компанията представи новия модел самоходна пръскачка Tecnoma Hydraulic Variable Clearance (HVC). Нейната световна премиера беше на изложението SIMA в Париж в края на февруари. Само месец по-късно българските фермери могат да видят работата на иновативната машина в България по родните полета.

Моделът Tecnoma Variable Clearance е подобрена версия на пръскачката Tecnoma Laser, която вече е достатъчно популярна сред земеделските производители у нас. Новият модел се отличава с редица новости. Като например опцията за хидравлично променящ се работен просвет до 1.80 м.,което позволява влизането на пръскачката в културите, независимо от етапа на тяхното развитие. Друго предимство на машината е хидравлично променящата се колея от 2.25 м. до 2.95м. Тази иновация й позволява да бъде използвана във всички видове посеви. За постигане на максимално ефективна работа, пръскачката може да ще бъде оборудвана с GPS и със система за проследяване Guidance system.

След представянето в региона на Ловеч, самоходната пръскачка Tecnoma Variable Clearance (HVC) ще демонстрира техническите си възможности, производителност и прецизност и пред фермерите от Старозагорско.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.