1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Телескопичният товарач 516-40 на JCB работи при всякакви условия

Телескопичният товарач 516-40 на JCB работи при всякакви условия

Дизайнът на машината разполага с едноосово шаси и самостоятелна хидравлична система

Номер едно производителят на телескопични товарачи в света JCB представи най-новия модел 516-40, достъпен за пазара извън границите на САЩ. Дизайнът на машината разполага с едноосово шаси и самостоятелна хидравлична система, предоставяща размерите и подвижността на мини товарач, но с много по-голяма подемна сила и протежение. Машината се задвижва от хидростатична система и е оборудвана с подобрени хидравлични подемни елементи.

Моделът 516-40 се задвижва от 2.2-литровия JCB дизелов двигател, разработен заедно с Кохлер с мощност 49 к.с. (36.6kW). Оборудван с all-wheel драйв система и индивидуално управление на всяко колело, радиусът му на завиване е само 2.8 метра. С максимална подемна сила от 1.6 тона и височина на повдигане до 4 метра, той е идеален при извършане на всякакъв вид дейности, било то битови или строителни.

Подобрената хидростатична трансмисия позволява увеличена мощност на избутване и високи скорости при пътуване. Опцията за постоянен хидравличен поток може да се използва за захранване на ротативни почистващи четки и друго прикачно оборудване, независимо от скоростта на движение. С един единствен джойстик, вие управлявате всеки един елемент на машината според вашите нужди.

За този модел се предлагат и богат избор от прикачни колички. Това го прави идеален за извършване на множество задачи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.