1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тест драйв на машини представят на БАТА АГРО 2013

Тест драйв на машини представят на БАТА АГРО 2013

Изложението заслужено печели доверието на хилядите земеделски производители у нас

БАТА АГРО 2013 заслужено печели доверието на хилядите земеделски производители у нас с добрата организация, разнообразие на представената земеделска техника и лоялни търговци. И тази година фирмите участнички в изложението представят иновативни решения за земеделското производство на специално организирани демонстрации с така нарачения тест драйв на машините. Посетителите се убеждават на място в качеството на предлаганата агротехниката за по-ефективно и конкурентоспособно земеделие.

В първия ден на изложението демонстрация на техника направиха фирмите Златекс, Агромашина, Булагро и Фермер 2000. Днес, 14 май, демонстрации и тест драйв на машини имаха Фермер 2000, Оптиком, Агромашина, Ири Трейд, Ванто Трейд, Златекс, Рапид КБ, Стойчеви, Мегатрон, Булагро и Варекс.

В утрешния трети ден посетителите на БАТА АГРО 2013 могат да търсят отговори на въпросите си за по-ниско трудоемко и по-печелившо производство с избор на нова техника по време на демонстрациите и тест драйв предложенията на фирмите Варекс, Оптиком, Ванто Трейд, Фермер 2000, Стойчеви, Златекс, Мегатрон, Булагро.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.