1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Titan Machinery Bulgaria откри първия си шоурум за строително оборудване в София

Titan Machinery Bulgaria откри първия си шоурум за строително оборудване в София

Компанията си поставя за цел да бъде водеща на пазара

На Цариградско шосе в столицата отвори врати най-новият бизнес център и шоурум на Titan Machinery Bulgaria за строителното оборудване на CASE Cоnstruction и Merlo Cоnstruction. След тържествения водосвет, лентата на новия обект прерязаха Румен Лазаров, член на Борда на директорите на българо-американското дружество, и изпълнителният директор Диляна Иванова.

„Техниката на CASE Cоnstruction е изключително атрактивна за строителния бранш. А ние, като фирма, сме атрактивни с това, че имаме много налични машини и резервни части, както и страхотен екип, който е отлично подготвен за продажбата и поддръжката на строителното оборудване”, заяви при откриването г-жа Иванова.

„В новооткрития бизнес център ще презентираме новите ни строителни машини. А те определено ще бъдат забелязани, защото тук се осъществява най-големият трафик в България”, посочи Румен Лазаров. По думите му интересът към строителното оборудване е подчертан, а скоро Titan Machinery Bulgaria ще започне да си партнира с още една или две фирми, за да окомплектова по-широка гама.

Следващите инвестиции на Titan Machinery Bulgaria ще бъдат в разширяване на съществуващите до момента бази на фирмата в страната – в Стара Загора, Монтана, Плевен и Добрич, където ще се предлагат и машините на CASE Cоnstruction и Merlo Cоnstruction.

С осъществяването на тези амбициозни бизнес планове компанията си поставя за цел да бъде водеща на пазара по отношение на строителното оборудване и да допринесе за развитието на строителния бизнес у нас.

Откриването на новия бизнес център и шоурум на Titan Machinery Bulgaria в София беше отбелязано с рок концерт на певеца Джон Лоутън.

„Румен Лазаров е успешен бизнесмен. За мен е фантастично в такава трудна икономическа обстановка той да развива и да разширява бизнеса си, а това е много добро за България”, заяви музикантът, преди да излезе на сцената и да изпее най-новите си рок парчета.


Вижте видео...
                                                                    Източник: Titan Machinery Bulgaria

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.