Товарачите JCB остават предпочитания избор на фермерите

Споделени мнения на земеделски производители за предимствата

Георги Георгиев от Агроблок 09 ООД в гр. Димово избра за своето стопанство челният товарач 536-70 Agri Plus. Машината вече работи в своята първа кампания и показва добра работа и възможности, които спомагат за по-високата продуктивност на полето и базата по време на жътвата на пшеница, която върви в момента. “Спрях се на JCB, тъй като не бях доволен от предходната марка товарачи, която ползвах. Проучих сред колеги и те ме насочиха към JCB. След разговори с Оптиком и предложените условия взех и своето решение да инвестирам в нов челен товарач с марката JCB”, споделя Георги Георгиев. Той допълва: “Цената е важна, за избора на една машина, но не е определящата, защото за мен са важни качеството и сервизирането в последствие на машината. В края на сезона ще дам и моята пълна оценка на товарачите JCB.”

ЗП Никола Георгиев, гр. Баня

ЗП Никола Георгиев от гр. Баня, Карловско заложи отново на марката JCB за своето животновъдно стопанство и закупи своят втори товарач - 541-70 Agri Plus.

Никола Георгиев споделя:

“Щом отново избирам същата марка, това говори много за това, дали съм доволен от работата на товарачите. Голямата мощ, възможността за извършване на 2-3 функции едновременно за нас е от голямо значение, както във фермата, така и при производството на силажа, в чиято кампания сме в момента. Знаете, че качественият силаж е важен за продуктивността на една ферма и компромиси не могат да се правят при неговото производство. В това направление JCB товарачите се представят блестящо.”

Никола Георгиев изтъкна, че обслужването е на ниво от екипа на Оптиком и освен регулярните обслужвания на машините, сериозни ремонти не са се налагали.

Севдалина Даева, търговски мениджър в Оптиком, заяви:

Радваме се, че много от нашите клиенти се възползват от промоционалната кампания, която протича в момента и закупуват своя челен товарач при специални условия и бонуси. Кампанията протича до 15 юли и все още земеделските производители могат да се възползват от нея.

За повече информация и персонална оферта се обадете сега на тел.: 0884 266 107