1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Товарачите JCB остават предпочитания избор на фермерите

Товарачите JCB остават предпочитания избор на фермерите

Споделени мнения на земеделски производители за предимствата

Георги Георгиев от Агроблок 09 ООД в гр. Димово избра за своето стопанство челният товарач 536-70 Agri Plus. Машината вече работи в своята първа кампания и показва добра работа и възможности, които спомагат за по-високата продуктивност на полето и базата по време на жътвата на пшеница, която върви в момента. “Спрях се на JCB, тъй като не бях доволен от предходната марка товарачи, която ползвах. Проучих сред колеги и те ме насочиха към JCB. След разговори с Оптиком и предложените условия взех и своето решение да инвестирам в нов челен товарач с марката JCB”, споделя Георги Георгиев. Той допълва: “Цената е важна, за избора на една машина, но не е определящата, защото за мен са важни качеството и сервизирането в последствие на машината. В края на сезона ще дам и моята пълна оценка на товарачите JCB.”

ЗП Никола Георгиев, гр. Баня

ЗП Никола Георгиев от гр. Баня, Карловско заложи отново на марката JCB за своето животновъдно стопанство и закупи своят втори товарач - 541-70 Agri Plus.

Никола Георгиев споделя:

“Щом отново избирам същата марка, това говори много за това, дали съм доволен от работата на товарачите. Голямата мощ, възможността за извършване на 2-3 функции едновременно за нас е от голямо значение, както във фермата, така и при производството на силажа, в чиято кампания сме в момента. Знаете, че качественият силаж е важен за продуктивността на една ферма и компромиси не могат да се правят при неговото производство. В това направление JCB товарачите се представят блестящо.”

Никола Георгиев изтъкна, че обслужването е на ниво от екипа на Оптиком и освен регулярните обслужвания на машините, сериозни ремонти не са се налагали.

Севдалина Даева, търговски мениджър в Оптиком, заяви:

Радваме се, че много от нашите клиенти се възползват от промоционалната кампания, която протича в момента и закупуват своя челен товарач при специални условия и бонуси. Кампанията протича до 15 юли и все още земеделските производители могат да се възползват от нея.

За повече информация и персонална оферта се обадете сега на тел.: 0884 266 107

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.