1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Трактор на New Holland участва в поставянето на световен рекорд за торене

Трактор на New Holland участва в поставянето на световен рекорд за торене

С оборудване на Brochard бяха разпръснати 4217 тона на площ от над 221.80 ха за 24 часа

Brochard Constructeur постави световен рекорд по разпръскване на торове с помощта на най-мощния трактор New Holland Agriculture T9.615. Това се случи в периода 31 юли-01 август 2014 г. в Украйна в сътрудничество с LLC Alfagro.

Машината разпръсна 4217 тона на площ от над 221.80 хектара в рамките на 24 часа. Официалният арбитър Ева Норой (Великобритания) от организацията Guinness World Records официално обяви постижението.
„За поставянето на световния рекорд се нуждаем от добро оборудване, но също така и от добри специалисти. Това е значително постижение, в което участват много професионалисти от различни сфери на дейност. Всички хора, които се включиха - както тези, които работят за New Holland, така и тези, които ни помогнаха, постигнаха това. Аз им благодаря!“, заяви Антоан Ребиар, директор Бизнес в New Holland Agriculture за Украйна, Молдова и Балтийските страни.

Brochard Constructeur достави най-голямата тороразпръскаваща машина в света с капацитет 50 тона, въпреки че тя беше заредена с 65 тона за поставянето на световния рекорд. Проектирана е специално за това събитие и е подготвена в предприятията на New Holland. Ален Белион, председател на Brochard Constructeur SAS, коментира: „Аз съм много горд с нашия световен рекорд. Работя за развитието на компанията през последните десет години, като се опитваме да проектираме все по-големи и стабилни изделия за селскостопанските специалисти. New Holland Agriculture следва подобна посока с T9.615. Искам да им благодаря за тяхната постоянна подкрепа!“

Жерар де ла Сал, председател на GROUPE ALFAGRO SARL, дистрибутор на Brochard в страните от ОНД, заяви: „Поставяйки този световен рекорд New Holland и Brochard Constructeur ни показаха, че техните продуктови линии притежават оборудване, особено подходящо за страните от ОНД. Те могат да предложат това, от което земеделските производители в този регион се нуждаят: сила и мощ. Рекордът ще ни даде възможност да се демонстрират тези важни качества и да се наложат търговските марки в източните области.“

52363463463_530_01

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.