1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторът DEUTZ-FAHR 7250 беше представен премиерно в Торино, Италия

Тракторът DEUTZ-FAHR 7250 беше представен премиерно в Торино, Италия

Той е сред претендентите за „Трактор на годината” и за категория „Дизайн на годината“ за 2013-та

Новият трактор 7250 TTV на DEUTZ-FAHR, който е сред претендентите за наградата Трактор на годината за 2013-та, беше представен пред агромедии от Европа в Торино, Италия. Той е с безстепенна трансмисия и оптимизирано съотношение тегло/мощност.

6,1-литровият дизелов двигател Deutz с технология за Селективна каталитична редукция предлага възможно най-нисък разход на гориво, а новата безстепенна трансмисия TTV е разработена от DEUTZ-FAHR съвместно със ZF. Именно тя стои в основата на големия успех на тракторите на DEUTZ-FAHR с икономията на гориво.

С помощта на регулируемия електрохидравличен превключвател Powershuttle операторите настройват новата система Sense Clutch, като с промяна на посоката, реакцията се оптимизира спрямо ситуацията.

Кабината MaxiVision е новата база за сравнение по отношение на ергономичността и комфорта на шофиране. Благодарение на новото предно стъкло MaxiView Windscreen и широките странични и задни прозорци, операторът разполага с перфектна панорамна видимост около машината. Обновеният дизайн на капака осигурява на шофьора добра видимост към предната част на трактора и предния подемник.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.