Тракторите Arbos на БАТА Агро 2017

Италиански продукт с високо качество

На БАТА Агро 2017  и дилърът Униагро предлага три модела трактори. Проектът Arbos е развит в Италия от китайски инвеститори. В проектирането на тракторите участват европейски мениджъри, проектанти и конструктори, разказа Тодор Николов, управител на Ванто Трейд.

Тракторите Arbos са с авангарден дизайн и функции, които отговарят на европейските стандарти и използват най-качествени компоненти. Отличното съотношение цена/качество е определящо за новите трактори. Кабините са проектирани и произведени с помощта на специална инженерна концепция за коли. Двигателите отговарят на всички изисквания за компактност, висока мощност и ниска консумация, които са необходими за максимална производителност.

Като нови разработки проектът Arbos включва модели от 100 к. с. до 270 к. с. Амбициите са в рамките на следващите 2-3 години на пазара да излезе и комбайн Arbos. Компанията няма да остане безучастна и в проектирането и производството на прикачна техника. В България компанията официално се представлява от фирма Ванто Трейд.

Моделите от 100 к. с. до 130 к. с., масови за България във връзка със спецификата на мерките от Програмата за развитие на селските райони и цялата гама от малки трактори за трайни насаждения и зеленчукопроизводство се предлагат на българския пазар.