1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите Armatrac отново се предлагат на българския пазар

Тракторите Armatrac отново се предлагат на българския пазар

Отговорността за реализацията, гаранционното и следгаранционно обслужване е на старозагорската Кооперация „Китка”

Както е известно от публикациите в пресата, интернет и останалите средства за масова информация, след кратко прекъсване, тракторите Armatrac отново се предлагат на българския пазар. Този път турския производител Erkunt Tractor е възложил отговорността за реализацията, гаранционното и следгаранционно обслужване на Кооперация „Китка”, Стара Загора. Въпреки че моделът Armatrac 804 Lux е добре познат на българския пазар, все пак е добре да се знаят неговите силни страни.

1. На първо място универсалност. Тракторът е от средния теглителен клас 1,4 и може даarmatrac804_dekupea_1_448 се използва за разнообразна земеделска дейност в средните и малки стопанства ,а също така и за специфични операции  в големите. Относително голямото му тегло 4300 кг и мощен за класа си двигател от 80 к.с го прави незаменим в тежки обработки като оран, брануване, култивация, а също и сеитба. Регулируемите преден и заден мост  му позволяват извършването на земеделски работи /окопаване, пръскане/в междуредие от 70 см.

Наличието на стандартно монтирана пневматична система с едно линейна и двулинейна спирачна система за ремаркета позволява да бъде използуван и като транспортно средство.

2. Икономичност – използвания двигател с минимален специфичен разход на гориво и трансмисия с висок механичен КПД позволяват всички операции да се извършват с нисък разход на гориво и тракторът  е един от най-икономичните в класа си.

pic_0038_1_4483. Ергономия – изпълнената в луксозен вариант шумо и прахоизолирана кабина, с механично регулируема седалка за водача, удобно разположени, лесни за наблюдение и управление контролни уреди, автоматична климатична система тип климатроник, радио CD, приятни на допир материали, използвани за облицовките, създават особен комфорт и уют за тракториста.

4. Гаранция и сервиз – гаранцията на трактора е две години. За сервиза се грижат преминали обучение във фирмата производител компетентни специалисти, готови да откликнат веднага на всеки проблем.

5. Обезпеченост с резервни части и консумативи – Кооперация „Китка” е добре позната с добре развитата си мрежа от търговски представителства и магазини разположени в близост до клиентите от цялата страна, както и отлично функционираща система за електронна търговия по интернет. За осигуряването на необходимите резервни части и консумативи са сключени договори и доставени количества необходими за посрещането на търсенето за гаранционна и извънгаранционна поддръжка на тракторите.

6. Финансиране – тракторите могат да бъдат закупени както чрез директна продажба, така и чрез различни изгодни форми на разсрочено плащане, като лизинг за срок до 5 години, изплащане на цената на 4 еднократни годишни вноски за срок от 4 години или чрез различните форми на финансиране на ДФ „Земеделие”.

7. Не на последно място цена – цената от 62500 лв. с ДДС при директна продажба е особено атрактивна в сравнение с конкурентни модели, предвид включеното в нея стандартно оборудване. Не са за пренебрегване и сравнително ниските цени на сервизните консумативи, материали и резервни части.

С посочените дотук преимущества, тракторите Armatrac представляват надежден помощник на фермера и са предпоставка на качествено земеделие и гаранция за висока производителност при ниски производствени разходи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.