1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите TD5 на New Holland - усъвършенстван комфорт в абсолютен стил

Тракторите TD5 на New Holland - усъвършенстван комфорт в абсолютен стил

Новата гама се откроява с впечатляващ дизайн

New Holland знае, че искате не само да се чувстватe добре по време на дългите работни дни, но и да изглеждате добре. Ето защо гамата TD5 предлага незаменима комбинация от водещи за сегмента комфорт за оператора и невероятно красив дизайн на трактора. Красота или функционалност? TD5 притежава и двете.

Отличаващ се стил

                       new_picture_3_1_333

Новата гама трактори TD5 се откроява с впечатляващ дизайн и несъмнено привлича внимание. Използвани са характерни за New Holland дизайнерски елементи, които не само изглеждат добре, но и увеличават производителността и комфорта на оператора. Предните светлини, оформени като котешки очи (запазена марка на New Holland), заедно с наклонения капак на двигателя и задните работни светлини, интегрирани в покрива, осигуряват отлична видимост във всички посоки.

Целодневен комфорт

                        new_picture_5_1_335

Обновената седалка на оператора предлага перфектна позиция, за да се насладите на интуитивното управление в кабината VisionView. Основните функции на трактора, като ръчното регулиране на оборотите и хидравличните функции, са групирани заедно в дясната конзола за управление и попадат перфектно в най-удобната за оператора зона за намаляване на умората дори и при целодневна работа. Прецизна настройка на кормилната колона за постигане на удобната за вас позиция става със специален педал на пода. Серията TD5 е проектирана за споделяне с допълнителна седалка с пълен размер.

Интегриран челен товарач

                    new_picture_6_1_341

Историята на развитие на тракторите ни учи, че винаги е по добре една опция да бъде проктирана като част от първоначалния дизайн на машината, вместо да бъде добавена след това. Ето защо челните товарачи New Holland се вписват перфектно. Специалният дизайн на стрелата увеличава прецизността и намалява загубите, а ниската позиция на точките на монтиране гарантира повишена стабилност и сигурност.

          new_picture_7_1_448

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.