1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Trelleborg и Трактор на годината 2016: Нека предизвикателството да започне

Trelleborg и Трактор на годината 2016: Нека предизвикателството да започне

Журито на конкурса се събра в Болоня

Стартът на наградите „Трактор на годината® 2016“ беше в Palazzo Di Varignana, Болоня, където се събраха представители на 15 водещи производители на трактори, заедно с международен съдийски панел, включващ 23-ма журналисти от най-влиятелните европейски издания в селскостопанската индустрия. Trelleborg е спонсор на международното събитие.

Водещите производители на трактори представиха на журито своите кандидати за уважаваните награди в категориите: "Най-доброто от Специализираните трактори 2016" (‘Best of Specialized 2016),  "Златен трактор за дизайн 2016" (‘Golden Tractor for Design 2016’) и "Трактор на годината 2016" (‘Tractor of the Year 2016), и за първи път наградата „Най-добро съоръжение 2016“ ("Best Utility 2016“). Новата категория ще включва многофункционални и комунални трактори над 70 к.с., с максимум 4 цилиндъра и максимално работно тегло 8,500 кг.

Журито на наградата Трактор на годината® ще обяви до края на юни кратка листа на финалистите за 2016 година. След това ще бъде направена прецизна оценка на качествата на номинираните на базата на критерии, като трансмисия, електроника, хидравлика, комфорт в кабината, иновативни технически характеристики, опции, дизайн и съотношение цена/мощност. 

Церемонията по връчването на окончателните награди ще се проведе по време на водещото селскостопанско изложение - AGRITECHNICA в Хановер на 8 ноември 2015 г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.