1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. TRUCK EXPO отново ще събере бъдещето на транспортната индустрия на живо в Пловдив

TRUCK EXPO отново ще събере бъдещето на транспортната индустрия на живо в Пловдив

Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение в сектора в България. TRUCK EXPO 2022 ще се проведе на живо в средата на юни и отново ще превърне откритите площи на територията на Пловдивския панаир в изложба на най-модерните камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства на водещите световни марки.

TRUCK EXPO 22

Защо Пловдив? Защото градът е бързо растящ индустриален център, има чудесна панаирна инфраструктура, а местоположението му осигурява бърз и лесен достъп на хора и компании от цялата страна и региона, казват организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

„Динамиката на градове като Пловдив отразява енергията на бъдещето и затова е чудесна среда за представяне на технологиите, иновациите и предприемачеството, които движат автомобилната индустрия напред. Секторът за превоз на пътници и товари е флагманът на иновациите в транспортния бранш и двигател на икономиката, който ще видим от 16-ти до 18-ти юни в града под тепетата“, каза председателят на „Товарна секция“ и член на Управителния съвет на ААП Георги Загоров.

Участие във форума вече са потвърдили световни брандове тежкотоварни автомобили, като BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Очаквайте най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и от производителите на ремаркета и полуремаркета SCHMITZ CARGOBULL, KRONE, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка.  
TRUCK EXPO 22

Това ще бъде 6-то издание на TRUCK EXPO, което не е пропускало година от провеждането на първото си издание през 2017-та досега. Международното изложение по традиция привлича както професионалисти и специализирана публика от България и чужбина, така и широка аудитория от семейства и фенове на тежките машини, които го чакат с нетърпение. Там всеки намира нещо интересно за себе си - не само в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, но също така и обучение за по-добро и по-задълбочено разбиране за индустрията на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя.

Новите товарни автомобили са истинско чудо на инженерни разработки и дизайн, което професионалистите ще могат да разгледат и да изпробват в тест-драйв. Разнообразие от презентации и ексклузивни събития в рамките на изложението ще представят най-актуалните новини от индустрията. Най-нетърпеливите ще могат да се докоснат и до всички съпътстващи продукти и услуги, събрани на едно място – от водещите фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

TRUCK EXPO е мястото да се свържете с лидерите в автомобилната индустрия и да научите за развитието на услугите и ресурсите, независимо дали сте шофьор, оператор, собственик на автопарк или просто почитател. Не пропускайте да се регистрирате безплатно на www.truckexpo.eu.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.