1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Цяло едно ново измерение за SIMA-SIMAGENA 2015

Цяло едно ново измерение за SIMA-SIMAGENA 2015

Иновацията – тя е в ДНК-то на изложението

Четири месеца преди изложението SIMA-SIMAGENA да бъде планирано за откриване (22 – 26 февруари 2015, Изложбен Център Париж - Норд Вилпен),  бе постигнат повече успех с маркетинга на събитието в сравнение с успеха за същия период през 2012: към днешна дата 97% от общата му площ са вече резервирани.

SIMA-SIMAGENA – ПО-ГОЛЯМО И ПО-ДОБРО!


За да посрещне новите изложители и да отговори на техните нужди за по-големи щандове, SIMA 2015 ще се преведе в палати 3 до 7, което означава повече изложбена площ.
А два нови сектора, подкрепени от посетителите – професионално оборудване за зелени площи и тропически и специални култури – ще се отличават на SIMA-SIMAGENA, за посрещнат нуждите на редица селскостопански сектори.

sima_hall_500
Най-много международни изложители до момента

Знак за нарастващата привлекателна сила на селскостопанския пазар на Франция е че 76-то изложение SIMA-SIMAGENA ще има значително по-голям брой изложители от чужбина (17% ръст в изложбената площ в сравнение с 2013.) То ще посрещне участници от Корея, Гърция, Индия, Япония и Турция – по-специално в секторите “Резервни части и компоненти” и “Оборудване за зелени площи”. А изложители от САЩ ще заемат по-голяма изложбена площ в сравнение с предишни години.
 
Палата 7, Цялостно предлагане с акцент върху животновъдството

Седма палата е разделена по нов начин, предоставяйки на SIMA едно цяло ново измерение. Следващата година посетителите ще се насладят на едно цялостно предлагане на променения имидж на SIMAGENA – оборудване за доене и земеделие, както и решения за управление, транспорт и механизация.
 
Иновацията – тя е в ДНК-то на SIMA-SIMAGENA -  ще подсили събитието на всички нива и по редица начини.
Просто следвайте банера “Innovation First!”
 
Един поглед към SIMA-SIMAGENA:

  • 1700 компании от 42 различни държави     
  • 248,000 посетители от 145 държави
  • над 50 форума и събития
  • вземат участие 330 международни делегации от купувачи и влиятелни лица
  • 92% удовлетворени посетители

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.