1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Удобство за всяко стопанство, горски терени, паркове и спортни игрища

Удобство за всяко стопанство, горски терени, паркове и спортни игрища

Комунална техника от Кубота

Компактната гама трактори на Кубота беше сред акцентите на БАТА АГРО 2024, привличайки вниманието с иновативни и мощни решения за различни нужди.
Моделите от L серията са перфектни за комунални услуги, зеленчукопроизводители, животновъди и за работа в тесни пространства, където маневреността и мощността са ключови. Представеният модел L1 382, с мощност 38 к.с. и механична трансмисия, също има вариант с хидростатична трансмисия и възможност за оборудване с челен товарач. "Този модел намира изключително голямо приложение в животновъдните ферми", сподели Николай Жеков, продуктов и търговски мениджър в Кубота България.
По-големият модел L1 452 е с 4-цилиндров двигател и опция за хидростатична трансмисия, идеален за зеленчукопроизводството и горските стопанства. Тракторът се предлага с няколко вида гуми и е предназначен за по-тежки операции, изискващи повече сила и тегло в навесната система.
Следващият модел в гамата е с мощност 52 к. с., с турбо двигател, подходящ за лозаро-овощарски дейности и животновъдни ферми.
 
Тези компактни, но мощни трактори от серията L на Кубота предлагат високоефективни решения за различни аграрни и комунални приложения, подчертавайки ангажимента на компанията към иновациите и удовлетворението на клиентите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.