1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Употребявани и демонстрационни машини CLAAS от УНИВЕРСАЛ-НВГ

Употребявани и демонстрационни машини CLAAS от УНИВЕРСАЛ-НВГ

Сервизирани и с доказан произход

УНИВЕРСАЛ-НВГ предлага употребявана техника и демонстрационни машини от марката CLAAS, сервизирани и готови за работа с гарантиран произход.
УНИВЕРСАЛ-НВГ ООД е вносител на висококачествена употребявана селскостопанска техника и демонстрационни машини от водещия световен лидер CLAAS Германия.
С дългогодишния си стаж, натрупания опит и познания в областта на земеделската техника, фирмата доставя модели трактори и комбайни с доказана здравина и висока производителност на изключително атрактивни за българския пазар цени. УНИВЕРСАЛ-НВГ гарантира както за реалните моточасове на машините, така и за тяхното техническо състояние.
Всички трактори и комбайни, налични в складовата база на УНИВЕРСАЛ-НВГ в гр. Долна Оряховица са обстойно прегледани, напълно обслужени от лицензиран сервиз и готови за работа. В склада има богата наличност от резервни части за всички модели и квалифицирани мобилни сервизни екипи. За улеснение на клиентите се извършва въвеждащо обучение за работа с техниката закупена от фирмата.
Фирма УНИВЕРСАЛ-НВГ разработва проекти по европейски програми за финансиране, съдейства на клиентите при закупуване на селскостопанска техника за финансов лизинг с преференциални условия или кредитиране от водещите банки в България.

За повече информация, снимки и технически характеристики на предлаганите машини посетете сайта: www.universal-nvg.bg или се свържете с търговския отдел на фирмата на телефони 0889 231 012; 0887 413 014.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.