1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Управляващият директор на Lovol Arbos Group S.p.A спечели награда в конкурс на китайското правителство

Управляващият директор на Lovol Arbos Group S.p.A спечели награда в конкурс на китайското правителство

Призът е признание към хората, които допринасят за развитието на науката и икономиката на Китай

Андреа Бедости, управляващ директор на Lovol Arbos Group Spa – европейски холдинг,
управляван от Lovol Heavy Industry Ltd., е награден в програмата „Изтъкнат нает експерт“ за принос в усъвършенстването на дизайна на семейство трактори със 100 до 270 к.с., които отговарят на европейските стандарти. Тяхното производство се очаква с нетърпение както в Китай, така и в Европа. Експертът работи и за дейностите по сливане и придобивания в Италия в областта на земеделските машини, които доведоха до придобиването на Matermacc Spa и Goldoni Spa.

Последните дейности имат за цел създаването на пълна гама самоходни машини и земеделско оборудване Arbos, което ще осигури агрономични и технологични иновации в китайската индустрия и интернационализация на бизнеса на компанията майка Lovol HI Weifang, която вече е най-големият производител на земеделски машини в Китай с оборот от около 3.3 милиарда евро.

Андреа Бедости завършва с отличие земеделско инженерство в университета в Болоня през 1983 г. Той е заемал управленски позиции в различни многонационални компании в областта на земеделските машини и търговските превозни средства. От 2006 г. е пълен член на Националната академия за селско стопанство, а от 2009 г. – и на Академията дей Джорджофили във Флоренция. През 2015 г. става пълен член на Програмата „1000 таланта“, създадена от Министерството на човешките ресурси и социалната сигурност на Китай.

Наградата „Изтъкнат нает държавен експерт“ е високо признание от китайското правителство към хората, които допринасят за растежа и развитието на науката и икономиката на страната. Спонсорирана от китайското правителство, Програмата е адресирана към учени и изследователи - експерти в технологиите, индустриалната техника и управленските иновации в науката, индустрията и земеделието. Програмата е в интерес на развитието и интернационализацията на китайската икономика.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.