1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В АГРОФОРУМ не пропускайте: Атрактивна демонстрация на машини за пролетната кампания

В АГРОФОРУМ не пропускайте: Атрактивна демонстрация на машини за пролетната кампания

И още: 16-годишният Венцислав Изов е една от големите надежди на конния спорт в България

Впечатляващо представяне на нови разработки при товарачите се състоя във Великобритания пред световната агропреса, включително и от България. Нова трансмисия и нова кабина за някои от моделите са революционни стъпки с цел подобряване на работата и комфорта на машините.

Нов търговско-сервизен център за агротехника край Монтана е на разположение на земеделски производители от Северозападна България. Официалното му откриване ще бъде на 12 май. Предлагаме ви да го разгледаме заедно.

Следва тема за растителната защита. Поповото прасе е един от най-опасните неприятели на земеделското производство у нас. Какво е решението за борба с него? Ето съветите на агронома.

Висока производителност, икономичност и максимална прецизност - това очакват земеделските производители от своите машини за пролетната кампания. Тези характеристики показаха в работни условия навесна торачка, култиватор, 8-редова сеялка и самоходна пръскачка. Убедете се сами.

Стоп на химическите торове – зелена светлина за биопроизводството. Следва тема за приложението на органични продукти, които щадят почвата и са безопасни за пчелите.

Предстои старт на серия от демонстрации, които ще представят нов бранд трактори. Те са италианско производство и са подходящи за различни по размери стопанства. Премиерата им за страната се състоя на изложение в Стара Загора.

Конният спорт е единственият, в който човек се състезава заедно с животно. Той включва различни дисциплини, но най-разпространени остават състезанията по прескачане на препятствия. Днес ще ви представим една от големите надежди на конния спорт в България – 16-годишният Венцислав Изов.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 23.04. - 30.04.2016г

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.