1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В АГРОФОРУМ очаквайте: Нов модел пролетна сеялка, сееща с прецизност над 99%

В АГРОФОРУМ очаквайте: Нов модел пролетна сеялка, сееща с прецизност над 99%

И още: Коя технология при торенето спечели престижна международна награда

Незабравими спомени и много нови знания за фермерите, включили се в бизнес пътуване в Унгария. То беше с цел обмяна на опит и запознаване с най-новите решения в растителната защита, които ползват унгарските земеделци. Съпътстващата програма включи вечеря на кораб по Дунав, обиколка на Будапеща и дегустация на най-изискани токайски вина.

И в края на годината, по традиция бяха връчени призовете Еврофермер, Евробизнес дама и Млад еврофермер. В конкурса бяха номинирани 21 земеделски производители, обработващи хиляди декари земя и изградили през годините сериозен и стабилен бизнес.

Нова генерация плугове, сеялки и торачки – разработка на норвежка компания ще бъдат скоро и у нас. Премиерата им се състоя на изложение в Германия. Общото, което свързва тези машини, е лекотата на използване и прецизността.

Можем ли да си представим бъдещето без участието на химическата индустрия? Докъде стигна науката в сътрудничество със световните химически гиганти в името на нашето по-добро качество на живот и какво спечели земеделието? Отговорите даде екипът на водеща в света компания, чиито агро отдел успешно работи в България вече 10 години.

Трактори за обслужване на големи площи, нов модел зърнокомбайн с голям капацитет и силажокомбайн за прибиране на окосени тревни смески – това са иновациите, които ще бъдат внедрени и в българското земеделие.

Златен медал за проект Управление на торенето в реално време през интернет получи френска компания за производство на тороразпръскващи машини. С какво тази иновация ще подобри работата на фермерите?

Нов модел пролетна сеялка, сееща с прецизност над 99% при нормална работна скорост. Нейната премиера се състоя на изложение в Германия. Машината е разработена от инженерите на американска компания.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 12.12- 19.12.2015г

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.