1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В АГРОФОРУМ очаквайте: Уникална технология за броене на семена, внедрена в шведски сеялки

В АГРОФОРУМ очаквайте: Уникална технология за броене на семена, внедрена в шведски сеялки

И още: Нови дюзи за пръскачки със сребърен медал от изложение в Хановер

Световни иновации при агротехниката, награди и признания за последните разработки в агроиндустрията. Вие имате привилегията да ги видите първи в АГРОФОРУМ. Започваме с носителя на приза Машина на годината в категория L.

В АГРОФОРУМ ще видите машина, носител на престижна международна награда, както и впечатляващ 12-корпусен плуг. Ще ви покажем и редица новости при пръскачките.

Нови модели товарачи на английски производител привлякоха вниманието на гостите на най-голямото изложение за агротехника в Хановер. С какво те са полезни и за българските животновъди и зърнопроизводители?

Уникална технология за броене на семена, внедрена в шведски сеялки, е една от последните иновации в агроиндустрията. Тази и редица други новости, подобряващи прецизността на сеитбата, бяха представени на изложение в Хановер.

Растителната защита е едно от най-скъпите мероприятия в земеделието. Затова прецизността на пръскачките е от водещо значение. Тук не може да подминем качеството на дюзите. Именно това е акцентът в следващия репортаж от Германия.

На нов френски хибрид рапица се е доверила земеделската кооперация в добричкото село Божурово. Според селекционерите новият продукт е с висока добивност, дължаща се на неразпукването на шушулките.

Как да се справите със самосевките в рапица – отговорите само в АГРОФОРУМ.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 21.11- 28.11.2015г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.