1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В АГРОФОРУМ очаквайте: За първи път у нас – японски трактор с мощност 170 к.с.

В АГРОФОРУМ очаквайте: За първи път у нас – японски трактор с мощност 170 к.с.

Не пропускайте: Отлични добиви от соята в стопанството на Боян и Илия Стоянови от добричкото село Кардам

Ексклузивно само за зрителите на АГРОФОРУМ – световни премиери при земеделската техника. Първата от тях идва от японска компания, която има намерение да завладее европейския пазар с представянето на трактори до 170 к.с. Такъв модел беше представен на специализираното агроизложение в Стара Загора.

Ще ви покажем златния медалист сред тракторите, който дефилира пред българските зърнопроизводители на агроизложение в Стара Загора. Редом до него беше и трактор, който работи при минимално утъпкване на почвата – натиск, по-лек от човешка стъпка! И не на последно място – ще видите иновативни почвообработващи машини.

Ще ви покажем трактора, който спечели престижна награда за дизайн за 2015 г. Той беше сред акцентите на агроизложението в Стара Загора.

На търг в Стара Загора беше продаден атрактивен трактор. Уникалното предизвикателство събра много хора с надеждата да станат собственици на фунционалната машина, но в крайна сметка късметът беше на страната на Атанас Димов и неговия внук.

Наскоро у нас се състоя премиерата на телескопичен товарач от лимитирана серия, който в края на годината ще стане собственост на един български фермер.

Системите за прецизно земеделие набират все по-голяма популярност заради огромните им ползи при оптимизирането на ресурсите и спестяването на разходите. Ето и последните новости, които бяха представени на посетителите на изложение в Стара Загора.

Отново ви напомняме, че обеззаразяването на семената преди есенната сеитба е ключово мероприятие, което ще ви гарантира чисти от болести посеви. Какво е предимството при използването на продукти с формулация микроемулсия.

Рекорден добив от соя отчитат земеделските производители Боян и Илия Стоянови от добричкото село Кардам. Има ли специфични изисквания при отглеждането на тази култура и как сушата повлия върху добивите?

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.