1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В АГРОФОРУМ ще видите: Кой е най-големият плуг в света

В АГРОФОРУМ ще видите: Кой е най-големият плуг в света

И още: Растителнозащитни мероприятия за успешно презимуване на житни култури и рапица

Агротехника, растителна защита, семена – това са акцентите в АГРОФОРУМ. Както винаги, ще ви покажем най-новите и иновативни продукти, които могат да направят земеделското ви производство печелившо. Започваме с машина, която замества предсеитбената оран и две дискования. Българската разработка, която беше показана в землището на село Радинград, пести време и средства.

Нови царевични хибриди е тествала земеделската кооперация в село Безводица. Немската генетика е с висока устойчивост на стрес и екстремни температури, а получените добиви са от 960 до 1180 кг/дка.

Нестандартни и иновативни решения за растителна защита бяха представени пред зърнопроизводителите на националния им агросеминар в Пловдив. Какви съвети бяха дадени за надграждане на добивите при основните земеделски култури?

Царевицата и слънчогледът са основните пролетни култури, отглеждани у нас. При тях се наблюдава и най-голямо разнообразие от хибриди, които носят желани от фермерите характеристики – сухоустойчивост, устойчивост на болести, висока продуктивност.

Световните компании в агроиндустрията са в надпревара при разработването на нови технологии и машини за земеделие. Да видим какви са най-новите украински разработки при ремаркетата и турските решения при тракторите.
Прецизни френски сеялки и нова разработка при окопните култиватори предстои да ви покажем в АГРОФОРУМ.

Тази седмица ще видите кой е най-големият плуг в света, както и прототип на машина, която е изключително интересна за българските полета.
Пет сребърни медала получиха иновациите на германска компания, внедрени основно при зърноприбиращите машини. 

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.