1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В края на жътвата Кооперация „Китка“ отново с актуални машини

В края на жътвата Кооперация „Китка“ отново с актуални машини

Компанията предлага оферти за закупуване на ремаркета на украинския Завод Кобзаренко

В сезона на жътвената кампания, за да улесни и подпомогне работата на земеделските стопани, Кооперация „Китка“ предлага на българския пазар самотоварещи се ремаркета за рулонни бали и претоварващи ремаркета за зърно, минерални торове и насипни товари. Ремаркетата се произвеждат в Украйна от „Завод Кобзаренко“.

Двете фирми си партнират вече повече от 4 години в грижа за българските фермери.
Претоварващи ремаркета за зърно модели ПБН са с маса от 16 до 39 тона и товароподемност от 11 до 30 тона. Скоростта на разтоварване, която достигат, е от 3 т/мин за по-малките модели и до 6 т/мин за най-големия модел. Машините са снабдени с пневматична спирачна система, разтоварващ шнек, почистващ механизъм на централния шнек, хидравлична опора на теглича и др. Като опционални комплектации към тези модели ремаркета производителят предлага вградена електронна везна, тент със система за разпъване, удължаващ шнек, карданен вал, ПВЦ ръкав и направляваща козирка на шнека.

Другата гама, предлагана у нас, са самотоварещи се ремаркета за рулонни бали, модели ПТ. Товаренето на балите в ремаркето се осъществява от виличния повдигач, който с помощта на хидравличен цилиндър ги повдига и полага на платформата. Предната стена придвижва балите назад. Разтоварването се осъществява чрез избутване на балите от предната стена през задния електрически отварящ се борд. При това леко приплъзване в посоката на движение балите запазват формата и целостта си. Верижният транспортьор се намира в закрит канал, което напълно изключва възможността от контакт на веригата с балите и повреждане на нишките на сезала или мрежата. Агрегатира се към трактори от теглителен клас 1,4. Предлагат се модели от 12 до 24 бали при маса до 600 кг.

„Кооперация Китка“ и „Завод Кобзаренко“ с готовност ще откликнат на вашите въпроси. За повече информация посете страницата: www.kitka.bg или се свържете с нас на национален телефон 0700 20 205.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.