1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В новия Агрофорум: Как се произвеждат тракторите, които завладяха света - репортаж от „кухнята“

В новия Агрофорум: Как се произвеждат тракторите, които завладяха света - репортаж от „кухнята“

Гледайте, за да научите нови идеи за пролетната сеитба!

След като отпразнувахме заедно 60-тия юбилей на финландската марка трактори Валтра, сега отново ви предстои едно вълнуващо пътуване заедно с нас в скандинавската страна. Ще ви заведем направо в „кухнята“ на световноизвестния производител, за да ви покажем как се създават машините, превърнали се в символ на здравина и надеждност.

С това обаче виртуалната ни екскурзия няма да приключи. Без да напускате удобното си място пред телевизора, ще се отбиете заедно с нас в Добрич, за да посетите 17-ото издание на Борсата за семена и посадъчен материал. Всеки земеделец от опит знае, че успешната година започва с правилния избор на семена. Затова гледайте внимателно – има какво да научите.

И като сме на вълна сеитба, гледайте по-нататък, за да се информирате за още полезни неща. Ще ви покажем как семенарските и агрохимическите компании обединяват усилията си, за да помагат на фермерите в нелеката борба с плевелите и синята китка, защото без подходяща растителна защита каквото и да посеете – едва ли ще сте доволни от резултата.

Ще ви дадем и точна рецепта каква растителна защита да проведете на зърнено-житните култури, както и как да се преборите с най-упоритите плевели в царевицата.

Ще научите още как да намерите печелившата комбинация от царевични и слънчогледови хибриди. Също така ще узнаете и за една сумермодерна технология, с която царевицата ще ви даде резултати, каквито едва ли сте сънували.

Ако всичко видяно дотук не ви стига, ще завършим подобаващо темата „пролетна сеитба“ с още един набор хибриди, които, сигурни сме, че също ще оцените по достойнство. Затова гледайте предаването отначало докрай, за да не пропуснете много важни за вас неща!

Видео анонс на предаването вижте ТУК

Повече информация за предаването може да видите на www.agroforum.bg

Програмата на националното ТВ предаване за селско стопанство
"АГРОФОРУМ"  може да видите ТУК

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.