1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В Стара Загора се открива уникален агро бизнес център

В Стара Загора се открива уникален агро бизнес център

„РИМЕКС 1 – ХОЛДИНГ” ЕАД чества своята 20 годишнина

На 28.06.2010г. „Римекс 1 - Холдинг” ЕАД ще открие първият по рода си в България Агро Бизнес Център. Едновременно с това фирмата ще отпразнува 20 години от създаването на компанията. Събитието ще се проведе в Агро Бизнес Център, Новозагорско шосе, срещу АТЗ, общ. Стара Загора. 

„Римекс 1 – Холдинг” ЕАД ще отбележи кръглата годишнина с официален коктейл, с начален час 12.00. Специален гост на събитието ще бъде Джон Лоутън  (John Lawton), бивш вокалист на групата Юрая Хийп (Uriah Heep).  Поканени са още  представители на МЗХ, ДФЗ, както и членове на  Общинската управа на гр. Ст. Загора. За откриването на Агро бизнес центъра  ще пристигнат и много от чуждестранните партньори на фирмата от CASE IH, VADERSTAD, KVERNELAND, SALFOR,  TECNOMA, MERLO и др.

Новият Агро Бизнес Център  се простира на площ от 1200 кв.м. В сградата са  разположени просторен шоу-рум, офиси, модерна зала за обучения, сервизна и складова част, както и външна изложбена част, разположена на  5 000 кв.м. площ. Уникалното на проекта е, че модерният комплекс е разположен сред парцели селскостопанска земя. На тях „Римекс 1 - Холдинг” ЕАД ще провежда със  своите клиенти полеви тестове на агро техниката, продавана от компанията. „Клиентът няма да избира машините само по картинки, а ще може да се качи, да пробва как оре, как сее...” Комплекс структуриран по този начин до сега не е изграждан в България. „Това ще бъде нещо уникално, нещо много полезно и иновативно за българския пазар”, заяви изпълнителният директор на „Римекс 1 - Холдинг” ЕАД Румен Лазаров.
По време на самото откриване също ще се провеждат демонстрации. Със създаването на този Агро център компанията се стреми да бъде по-близо до своите клиенти, да отговори по-пълноценно на техните очаквания и интереси, както и да завладее по-голям пазарен дял в сектора.

Фирма “Римекс 1 – Холдинг” ЕАД е официален вносител на световно известни  марки селскостопанска техника CASE IH, VADERSTAD, SALFORD, TECNOMA, KVERNELAND и др. През тези 20 години от създаването си , водеща цел на Римекс е предлагането  на  прогресивни и иновативни технологии  на българския земеделец. Още в началото на 90-те години Римекс достави първите роторни комбайни CASE IH на територията на България. Днес, роторната технология е най-актуалната технология внедрена във всички марки селскостопанска техника. Постоянният растеж на пазарния дял на фирмата, е сигурно доказателство за утвърдените  позиции  на българския пазар, увеличаване броя на клиентите и популярността на компанията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.