Versatile лансира нова серия трактори: Nemesis

Брандът се предлага у нас от фирма Агроскай

Buhler Industries Inc. обяви най-новото допълнение към успешната гама трактори Versatile - Nemesis. Тракторът е представен на срещата на дилъри на Versatile в Скотсдейл, Аризона.

Nemesis на Versatile е проектиран и разработен от екипа на Versatile с фокус върху оптимална стойност, производителност и комфорт. Тракторът е задвижван от двигател QSB 6,7 л Cummins, съответстващ на Етап V, и включва електроннo управляема предавателна кутия с превключване на предавките при пълна мощност и под товар Powershift ZF за оптимална производителност. Nemesis се предлага в три модела с мощност от 175, 195 и 210 к.с. Бъдещите модели ще включват предавателна кутия ZF-CVT с безстепенно променящо се предавателно число с разширени възможности за мощност до 250 к.с.

„Много стопанства използват трактор от този клас за широк набор задачи, включително първично обработване на почвата и приложения с челна товарачна уредба, каза Адам Рийд, вицепрезидент продажби и маркетинг. - Беше важно инженерният ни екип във Versatile да изгради трактор за модерния фермер. Nemesis осигурява изпълнението, което клиентите очакват от марката Versatile с надеждност, лекота на обслужване и практичност."

Nemesis на Versatile разполага с една от най-просторните и удобни кабини в сегмента. Други отличителни функции включват: леснодостъпните места за съхранение и стойки за устройства, разположени из кабината, напълно регулируема седалка на въздушно окачване и осем монтирани на кабината халогенни и шест монтирани на капака на двигателя фара. Nemesis се предлага и с челна товарачна уредба, която включва система за бърз монтаж-демонтаж и се управлява посредством електрически джойстик. Когато се използва, функциите на челната товарачна уредба са показани на 10-инчов монитор, опростявайки и подобрявайки работата на оператора.

Новият стил на Nemesis на Versatile ще повлияе върху дизайнерското изпълнение на бъдещи продукти Versatile. Заводът на Versatile в Уинипег, Манитоба, ще започне производството на новите трактори тази пролет, като те ще бъдат представени официално през месец юли.

За повече информация търсете фирма Агроскай - официален представител на Versatile за България.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.